Rólunk

Irodáink pécsi kiadó és eladó ingatlanok közvetítésével foglalkozik, teljes körű ügyintézéssel, díjmentes szolgáltatással, és széles adatbázissal várunk minden Kedves Érdeklődőt, akik kiadó vagy eladó ingatlant keresnek Pécsett.

Cégünk 2009-ben a StudentHousing iroda nyitásával kezdődött Pécsett, és ahogy a cégnév is sugallja, elsősorban diákok és egyetemisták elszállásolásával indítottuk el irodánkat. 

Miután Pécsett a legnagyobb forgalommal rendelkező albérletközvetítő irodává váltunk, ezért úgy döntöttünk, hogy egy belvárosi iroda nyitásával bővítjük profilunkat az ingatlanértékesítés felé is. Az irodanyitás keretében elkészült második honlapunk is, amin keresztül az eladásra kínált ingatlanportfoliónkat meg tudjuk ismertetni Ügyfeleinkkel.

Az elégedett ügyfelek és az ajánlások révén továbbra is dinamikusan fejlődtünk, és tágasabb irodába költöztünk.

A kínálatunkat napi szinten frissítjük. Weblapunkon minden eladó és kiadó ingatlanunkról fotók és pontos információk találhatók, hogy minél átláthatóbb legyen kínálatunk. Ingatlanközvetítéssel kapcsolatos kérdéseiben készséggel segítünk, hogy minél hamarabb megtalálja új otthonát. Szolgáltatásorientált szemléletünk és többnyelvű szolgáltatásunk különböztet meg minket versenytársainktól.

Ügyfeleink akadálymentes ügyintézésben részesülnek a kezdeti lépésektől a szerződéskötésen át a költözés során felmerülő további igények kielégítéséig, így segítünk a költözésben, lakberendezésben, felújításban, takarításban stb. Ezen partnereink megtalálhatóak honlapunkon.

Az Önök kényelme érdekében, Ügyfeleinket személyesen elkísérjük minden lakás megtekintéséhez, ezért kérjük, egyeztessen időpontot elérhetőségünk valamelyikén!

Amennyiben szeretne hirdetni honlapunkon, az ingatlan nyilvántartásba vétele, hirdetése, reklámozása ingyenesen történik. Megbízóinktól közvetítési díjat, csak sikeres közvetítés esetén kérünk.

Compare listings

Compare