Hiteltanácsadás

Lakásvásárlás előtt fontos, hogy egy Ügyfél előminősítésben részesüljön, hogy tisztán lássa mennyire hitelképes, milyen kamatokra és törlesztő részletre számíthat, van e lehetősége a megjelölt hitelösszeg felvételére, milyen költségekkel jár egy hitelfelvétel, hol lehet megtakarítani pénzt, milyen banki akciók léteznek a piacon…?

Tudván ezen információkat, sokkal céltudatosabban tud keresni ingatlant. Tanácsoljuk, hogy forduljon hozzáértő, képzett szakemberhez, ha jelzáloghitelre van szüksége, ellenben egy olyan tanácsadóval, aki elvégzett néhány tanfolyamot. Nem mindegy hogy kire bízza a feladatot, hiszen a következő 10-15-20 évben Ön fogja fizetni a törlesztő részleteket.

A válság óta eltérő kamattartományú banki ajánlatok találhatóak piacon, ezáltal nem juthat elég információhoz, ha egy-két bankban érdeklődik. Ezért is fontos egy hiteltanácsadó szerepe.

Közgazdász végzettségű hiteltanácsadónk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, beleértve külföldi hiteltanácsadó cég irodavezetését is. Cégünk több mint 20 bankkal van leszerződve, biztosítva, hogy megtaláljuk Önnek a legkedvezobb hitel konstrukciót. Emellett mindenben segítünk Önnek, így a bankba csak egyszer, szerződéskötéskor kell megjelennie. Ezáltal időt és energiát takarítunk meg Ügyfeleinknek.
Nem utolsó szempont, hogy tanácsadásunk díjmentes.

Compare listings

Compare